Taco Mundo

Zin in een Mexicaanse lunch of diner? Dan ben je bij Taco Mundo aan het goede adres! Samen met topchef Don Gustavo zorgt Taco Mundo voor een traditioneel en gevarieerd menu waarbij wordt ingespeeld op de laatste culinaire trends. Van goedgevulde Burritos tot Nachos Mexicana die je kunt dippen in een van de acht huisgemaakte salsa’s.

Taco Mundo is de eerste en enige landelijke bezorger van Mexicaanse gerechten en blijft innoveren door inspiratiereizen naar Mexico. Proef de verrassende smaken van Mexico in Nederland en beleef “The Mexican way of life” met Taco Mundo.

Over de NLVvM

Nederlandse Vereniging Van Maaltijd bezorgers (NLVVM)

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie en Bakker Bart in 2019. Als laatste sloten SUGO en Verhage eerder dit jaar zich aan bij de NLVVM. Deze dertien prominente bezorgketens vertegenwoordigen meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de belangen van de bedrijven werkzaam in de branche. Daarnaast zet de NLVVM zich in voor professionalisering van deelnemende ketens.