Bakker Bart sluit zich aan bij Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers
Nieuw lid met focus op lunch & ontbijt delivery in Nederland

Bakker Bart voegt zich toe aan de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Daarmee telt de vereniging inmiddels 11 prominente leden uit de maaltijdbezorgbranche. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen de branche hun krachten en wordt gezamenlijk gestreefd naar een verdere professionalisering van de bezorgbranche. Bakker Bart wil zich de aankomende jaren sterker positioneren binnen de maaltijdbezorgbranche en wil zich samen met de NLVVM hard maken voor de belangen van bedrijven binnen de branche. Zo ontwikkelde de NLVVM onlangs in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland de NL Delivery Game. Deze trainingsgame zorgt ervoor dat maaltijdbezorgers, die bij de NLVVM leden in dienst zijn, bewust en veiliger de weg op gaan.

Over Bakker Bart

Bakker Bart, onderdeel van de Vital Food Group, heeft grote ambities. Met 150 winkels door heel het land heeft Bakker Bart een sterke marktpositie. Ontbijt, lunch en tussendoor bezorging zit in de lift. Bij Bakker Bart willen ze hier de aankomende jaren nog actiever op inspelen. CEO van de Vital Food Group Henri Froeling vertelt: “Delivery rond ontbijt en lunch staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Wij groeien hierin goed maar willen dit met de kansen die de markt biedt versnellen. Met Bakker Bart zijn wij al de grootste lunchbezorger, dat willen we blijven en uitbouwen”.

Over de Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers 

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Met de verwelkoming van Bakker Bart vertegenwoordigen de elf prominente bezorgketens meer dan 1200 vestigingen en ruim 41.000 werknemers werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De NLVVM zet zich in voor de verdere professionalisering en veiligheid van de aangesloten ketens. Naast verkeersveiligheid, zijn ook onder andere bezorging met elektrische vervoersmiddelen en het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen speerpunten.